Обучение         


Библиотека

п/п

Наименование

Где опубликовано или задепонировано

Фамилии авторов 

 

1

Методика розрахунку витрат енергії на технологічний процес змішування комплексних наповнювачів преміксів.

Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип. 27.

Егоров Б.В.,

Бурдо О.Г., Браженко В.Е.

2

Енергетика харчових нанотехнологій.

Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип. 27.

Бурдо О.Г.

3

Інтесифікація термообробки харчових рідин.

Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій - Одеса,2004. - Вип. 27.

Бурдо О.Г.,

Безбах І.Г.,

 Савкін М.В.

4

Експериментальне моделювання процесу екстрагування із зерен кави.

Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип. 27.

Бурдо О.Г.,

Ряшко Г.М.,

Терзієв С.Г.

5

Експериментальні дослідження кріоскопічних умов харчових розчинів.

Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип. 27.

Коваленко О.О., Токарєва Л.М., Малашевич С.А.

6

Аналітичні дослідження умов низькотемпературної кристалізації харчових розчинів.

Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип. 27.

Коваленко О.О.

7

Експлуатаційні характеристики мікрохвильової установки «МІКРОСТИМ - 2» для передпосівної обробки насіння.

 

Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – Одеса, 2004. - Вип. 27.

Калінін Л.Г., Орлова С.С., Маліновський В.В.

8.       

Результаты работ по внедрению МВ-стимуляции семян в Украине.

 

-------   «   -------

Калинин Л.Г.,  Орлова С.С.

9

Механизмы действия высоко- и низкочастотных ЭМП на биологическую мембрану.

 

-------    -------

Калинин Л.Г.,   Бошкова И.Л.

10

Управление энергетической эффективностью города.

Інтегровані техноллогії та енергозбереження// Щоквартальний науково практичний журнал. - Харків: НТУ «ХПІ», 2004. - №2

Захаров Н.Д.,

Бурдо О.Г.,

Хобин В.А.,

Мазур А.В.

11

Модель управления эффективным использованием энергии в городе.

Научно-практическая конференция "Энергосберегающие технологии в строительстве и архитектуре".Еврогород 2004, Одесса.

 

 

 

Бурдо О.Г.,

12

Пути решения энергоэкологических проблем в зерносушении.

Сборник научных трудов Международной научно-технической конференции  «Энергоэффективность 2004»,

г. Одесса, Украина, 13-16 октября 2004

Бурдо О.Г.,     Зыков А.В.

 

13

Стратегия повышения энергетической эффективности в бюджетной сфере и в АПК.

Сборник научных трудов Международной научно-технической конференции  «Энергоэффективность 2004»,

г. Одесса, Украина, 13-16 октября 2004

О.Г. Бурдо

14

Повышение энергетической эффективности процесса пиролиза.

Сборник научных трудов Международной научно-технической конференции  «Энергоэффективность 2004»,

г. Одесса, Украина, 13-16 октября 2004

Шведов Б.В., Саламаха В.И., Бурдо О.Г.

15

Енергетична ефективність низькотемпературних технологій розділення харчових розчинів.

Сборник научных трудов Международной научно-технической конференции  «Энергоэффективность 2004»,

г. Одесса, Украина, 13-16 октября 2004

Коваленко О.О.

16

Енергетична ефективність харчових нанотехнологій.

Сборник научных трудов Международной научно-технической конференции  «Энергоэффективность 2004»,

г. Одесса, Украина, 13-16 октября 2004

Бурдо О.Г.,

Ряшко Г.М.

17

Енергоефективність устаткування для термообробки харчових продуктів.

Сборник научных трудов Международной научно-технической конференции  «Энергоэффективность 2004»,

г. Одесса, Украина, 13-16 октября 2004

Безбах І.В.,

Савкін М.В.,

Бурдо О.Г.

 

 

 

 

18

Процеси та апарати для отримання перспективних смако-ароматичних добавок.

“Харчова промисловість”

додаток до журналу №3

Опубліковано за матеріалами Міжнародної науково-техничної конференції «Розроблення та виробництво продуктів функціонального харчування, інноваційні технології та конструювання обладнання для перероблення сільгоспсировини, культура харчування населення України»

КИЇВ НУХТ 2004

Бурдо О.Г., Коваленко О.О.,          Харенко Д.О.

19

Intensification du traitement thermique des liquides alimentaires.

Международная конференция «Управление качеством пищевой промышленности (район центральной и восточной Европы)                    Кишинев (Молдова)                «Техника-инфо»   12-14 мая 2004г.

O.G Burdo,

A.K. Voitenko,

I.V. Bezbakh,       

M. Savkin

20

Intensification du procédé d’extraction des constitunants hydrosolubles du café.

Международная конференция «Управление качеством пищевой промышленности (район центральной и восточной Европы)                    Кишинев (Молдова)                «Техника-инфо»   12-14 мая 2004г.

O.G Burdo,

P.I. Svetlycniyj, G.M. Rjashko

 

 

 

21

Simulation des processus de concentration des liguides alimentaires par refrodissement en bloc.

 

 

- - - -  "" - - - -

O.G.Burdo

E.A.Kovalenko

S.I.Milintchiuk

22

 

 

Впровадження компютерних технологій на кафедрі процесів і апаратів.

35 Науково методична конференція викладачів “Шляхи розвитку та проблеми методичного забезпечення навчального процесу”

Одеса, ОНАХТ, 2004

Бурдо О.Г.

23

Опыт использования мультимедийных технологий в лекциях.

35Науково-методична конференція викладачів “Шляхи розвитку та проблеми методичного забезпечення навчального процесу”

Одеса, ОНАХТ, 2004

 

Бурдо О.Г.,

Ряшко Г.М.

24

Новый подход к изучению курса “Математические модели в расчетах на ЭВМ”.

35 Науково методична конференція викладачів “Шляхи розвитку та проблеми методичного забезпечення навчального процесу”

Одеса, ОНАХТ, 2004

Бурдо О.Г.,

Васылив О.Б.,

Калинин Л.Г.

25

Комплекс виртуальных тренажеров по курсу процессов и аппаратов.

35 Науково методична конференція викладачів “Шляхи розвитку та проблеми методичного забезпечення навчального процесу”

Одеса, ОНАХТ, 2004

Бурдо О.Г.,

Безбах И.В.,

Васылив О.Б.,

Зыков А.В.

26

Математичне моделювання технологічного процесу змішування преміксів.

Щоквартальний науково-виробничий журнал Одеської національної академії харчових технологій, «Зернові продукти і комбікорми», 2004

Єгоров Б.В.,

Бурдо О.Г., Браженко В.Є.

27

Методіка оцінки режимних параметрів мікрохвильової обробки сипких систем.

Журнал «Хранение и переработка зерна»,       № 8 (62), 2004

Калинин Л.Г.,  Орлова С.С.

28

Микроволновая установка для предпосевной обработки семян сельскохозяйственных культур. Опыт разработки.

«Лидер Украины», № 11 (19), 2004

Калинин Л.Г.,  Орлова С.С.  и др.

29

Сравнительные характеристики МВ и НЧ магнитной обработки семян перед посевом.

«Хранение и переработка зерна»,       № 5 (59), 2004

Калинин Л.Г.,  Панченко Г.И.      Орлова С.С.

30

Як визначити оптимальну продуктивність МХ-установки.

«Зерно и хлеб»,   № 4, 2004

Калінін Л.Г.,  Орлова С.С.

31

Повышение урожайности и качества масляных культур.

Олійно-жировий комплекс ,  1 (4),  2004

Калинин Л.Г.,    Тучный  В.П.

32

Сушка зерна в микроволновом поле.

«Хранение и переработка зерна»,       № 4 (58), 2004

Калинин Л.Г. ,   Бошкова  И.Л,

33 

Разработка микроволновой сушилки для зерна.

«Хранение и переработка зерна»,       № 7 (61), 2004

Калинин Л.Г.,   Бошкова  И.Л.

34

Интенсификация термообработки неньютоновских жидкостей

V – Международный форум по тепломассообмену MIF-2004, Минск

Бурдо О.Г.

Безбах И.В.

35

Оценка неравномерности распределения температуры сыпучего материала.

«Хранение и переработка зерна»,       № 12 (66), 2004

Калинин Л.Г.,  Орлова С.С.

36 Ресурси та комфорт.   «Обличчя міста». Кращі практики місцевого самоврядування.,  Київ, 2004   Бурдо О.Г.  

37 

Модель управления эффективным использованием  энергии в городе

Научно - практическая конференция"Энергосберегающие технологии в строительстве и архитектуре"

Еврогород 2004, 12 марта

 Бурдо О.Г.

      

 
 

 

Нам интересно ваше мнение по поводу содержания и оформления сайта. Свои пожелания и предложения Вы можете оставить в гостевой книге

 



Используются технологии uCoz