№
п/п
|
Наименование
|
Где опубликовано
или задепонировано
|
Фамилии авторов
|
|
1
|
Методика розрахунку витрат енергії
на технологічний процес змішування
комплексних наповнювачів преміксів.
|
Наукові
праці Одеської національної академії
харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип.
27.
|
Егоров Б.В.,
Бурдо
О.Г., Браженко В.Е.
|
2
|
Енергетика
харчових нанотехнологій.
|
Наукові
праці Одеської національної академії
харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип.
27.
|
Бурдо
О.Г.
|
3
|
Інтесифікація
термообробки харчових рідин.
|
Наукові
праці Одеської національної академії
харчових технологій - Одеса,2004. - Вип. 27.
|
Бурдо
О.Г.,
Безбах
І.Г.,
Савкін
М.В.
|
4
|
Експериментальне
моделювання процесу екстрагування із
зерен кави.
|
Наукові
праці Одеської національної академії
харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип.
27.
|
Бурдо
О.Г.,
Ряшко
Г.М.,
Терзієв
С.Г.
|
5
|
Експериментальні
дослідження кріоскопічних умов
харчових розчинів.
|
Наукові
праці Одеської національної академії
харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип.
27.
|
Коваленко
О.О., Токарєва Л.М., Малашевич С.А.
|
6
|
Аналітичні
дослідження умов низькотемпературної
кристалізації харчових розчинів.
|
Наукові
праці Одеської національної академії
харчових технологій – Одеса, 2004. - Вип.
27.
|
Коваленко
О.О.
|
7
|
Експлуатаційні
характеристики мікрохвильової
установки «МІКРОСТИМ - 2» для передпосівної
обробки насіння.
|
Наукові
праці Одеської національної академії
харчових технологій. – Одеса, 2004. - Вип.
27.
|
Калінін
Л.Г., Орлова С.С., Маліновський В.В.
|
8.
|
Результаты
работ по внедрению МВ-стимуляции
семян в Украине.
|
-------
« -------
|
Калинин
Л.Г., Орлова С.С.
|
9
|
Механизмы
действия высоко- и низкочастотных ЭМП
на биологическую мембрану.
|
-------
“ -------
|
Калинин
Л.Г., Бошкова
И.Л.
|
10
|
Управление
энергетической эффективностью города.
|
Інтегровані
техноллогії та енергозбереження//
Щоквартальний науково практичний
журнал. - Харків: НТУ «ХПІ», 2004. - №2
|
Захаров
Н.Д.,
Бурдо
О.Г.,
Хобин
В.А.,
Мазур
А.В.
|
11
|
Модель
управления эффективным
использованием энергии в городе.
|
Научно-практическая
конференция "Энергосберегающие
технологии в строительстве и
архитектуре".Еврогород 2004, Одесса.
|
Бурдо
О.Г.,
|
12
|
Пути решения
энергоэкологических проблем в
зерносушении.
|
Сборник
научных трудов Международной
научно-технической конференции
«Энергоэффективность 2004»,
г.
Одесса, Украина, 13-16 октября 2004
|
Бурдо
О.Г., Зыков
А.В.
|
13
|
Стратегия
повышения энергетической
эффективности в бюджетной сфере и в
АПК.
|
Сборник
научных трудов Международной
научно-технической конференции
«Энергоэффективность 2004»,
г.
Одесса, Украина, 13-16 октября 2004
|
О.Г.
Бурдо
|
14
|
Повышение
энергетической эффективности
процесса пиролиза.
|
Сборник
научных трудов Международной
научно-технической конференции
«Энергоэффективность 2004»,
г.
Одесса, Украина, 13-16 октября 2004
|
Шведов
Б.В., Саламаха В.И., Бурдо О.Г.
|
15
|
Енергетична
ефективність низькотемпературних
технологій розділення харчових
розчинів.
|
Сборник
научных трудов Международной
научно-технической конференции
«Энергоэффективность 2004»,
г.
Одесса, Украина, 13-16 октября 2004
|
Коваленко
О.О.
|
16
|
Енергетична
ефективність харчових нанотехнологій.
|
Сборник
научных трудов Международной
научно-технической конференции
«Энергоэффективность 2004»,
г.
Одесса, Украина, 13-16 октября 2004
|
Бурдо
О.Г.,
Ряшко
Г.М.
|
17
|
Енергоефективність
устаткування для термообробки
харчових продуктів.
|
Сборник
научных трудов Международной
научно-технической конференции
«Энергоэффективность 2004»,
г.
Одесса, Украина, 13-16 октября 2004
|
Безбах
І.В.,
Савкін
М.В.,
Бурдо
О.Г.
|
18
|
Процеси
та апарати для отримання
перспективних смако-ароматичних
добавок.
|
“Харчова
промисловість”
додаток
до журналу №3
Опубліковано
за матеріалами Міжнародної науково-техничної
конференції «Розроблення та
виробництво продуктів функціонального
харчування, інноваційні технології та
конструювання обладнання для
перероблення сільгоспсировини,
культура харчування населення України»
КИЇВ
НУХТ 2004
|
Бурдо
О.Г., Коваленко О.О.,
Харенко Д.О.
|
19
|
Intensification
du traitement thermique des liquides alimentaires.
|
Международная
конференция «Управление качеством
пищевой промышленности (район
центральной и восточной Европы)
Кишинев (Молдова)
«Техника-инфо»
12-14 мая 2004г.
|
O.G
Burdo,
A.K.
Voitenko,
I.V.
Bezbakh,
M.
Savkin
|
20
|
Intensification du procédé
d’extraction des constitunants hydrosolubles du café.
|
Международная
конференция «Управление качеством
пищевой промышленности (район
центральной и восточной Европы)
Кишинев (Молдова)
«Техника-инфо»
12-14 мая 2004г.
|
O.G
Burdo,
P.I.
Svetlycniyj, G.M. Rjashko
|
21
|
Simulation
des processus de concentration des liguides alimentaires par
refrodissement en bloc.
|
-
- - - "" - - - -
|
O.G.Burdo
E.A.Kovalenko
S.I.Milintchiuk
|
22
|
Впровадження
комп’ютерних технологій на кафедрі процесів
і апаратів.
|
35 Науково методична конференція
викладачів “Шляхи розвитку та
проблеми методичного забезпечення
навчального процесу”
Одеса,
ОНАХТ, 2004
|
Бурдо
О.Г.
|
23
|
Опыт
использования мультимедийных
технологий в лекциях.
|
35Науково-методична конференція
викладачів “Шляхи розвитку та
проблеми методичного забезпечення
навчального процесу”
Одеса, ОНАХТ, 2004
|
Бурдо
О.Г.,
Ряшко
Г.М.
|
24
|
Новый подход к изучению
курса “Математические модели в
расчетах на ЭВМ”.
|
35 Науково методична конференція
викладачів “Шляхи розвитку та
проблеми методичного забезпечення
навчального процесу”
Одеса,
ОНАХТ, 2004
|
Бурдо
О.Г.,
Васылив
О.Б.,
Калинин
Л.Г.
|
25
|
Комплекс
виртуальных тренажеров по курсу
процессов и аппаратов.
|
35 Науково методична конференція
викладачів “Шляхи розвитку та
проблеми методичного забезпечення
навчального процесу”
Одеса,
ОНАХТ, 2004
|
Бурдо
О.Г.,
Безбах
И.В.,
Васылив
О.Б.,
Зыков
А.В.
|
26
|
Математичне
моделювання технологічного процесу
змішування преміксів.
|
Щоквартальний
науково-виробничий журнал Одеської
національної академії харчових
технологій, «Зернові продукти і комбікорми»,
2004
|
Єгоров
Б.В.,
Бурдо
О.Г., Браженко В.Є.
|
27
|
Методіка оцінки режимних
параметрів мікрохвильової обробки
сипких систем.
|
Журнал
«Хранение и переработка зерна»,
№ 8 (62), 2004
|
Калинин
Л.Г., Орлова С.С.
|
28
|
Микроволновая
установка для предпосевной обработки
семян сельскохозяйственных культур.
Опыт разработки.
|
«Лидер
Украины», № 11 (19), 2004
|
Калинин
Л.Г., Орлова С.С. и др.
|
29
|
Сравнительные
характеристики МВ и НЧ магнитной
обработки семян перед посевом.
|
«Хранение
и переработка зерна»,
№ 5 (59), 2004
|
Калинин
Л.Г., Панченко
Г.И. Орлова С.С.
|
30
|
Як
визначити оптимальну продуктивність
МХ-установки.
|
«Зерно
и хлеб», №
4, 2004
|
Калінін
Л.Г., Орлова С.С.
|
31
|
Повышение
урожайности и качества масляных
культур.
|
Олійно-жировий
комплекс , 1 (4), 2004
|
Калинин
Л.Г., Тучный
В.П.
|
32
|
Сушка
зерна в микроволновом поле.
|
«Хранение
и переработка зерна»,
№ 4 (58), 2004
|
Калинин
Л.Г. , Бошкова
И.Л,
|
33
|
Разработка
микроволновой сушилки для зерна.
|
«Хранение
и переработка зерна»,
№ 7 (61), 2004
|
Калинин
Л.Г., Бошкова
И.Л.
|
34
|
Интенсификация
термообработки неньютоновских
жидкостей
|
V – Международный форум по
тепломассообмену MIF-2004, Минск
|
Бурдо
О.Г.
Безбах
И.В.
|
35
|
Оценка
неравномерности распределения
температуры сыпучего материала.
|
«Хранение
и переработка зерна»,
№ 12 (66), 2004
|
Калинин
Л.Г., Орлова С.С.
|
36
|
Ресурси
та комфорт.
|
«Обличчя міста». Кращі
практики місцевого самоврядування.,
Київ, 2004
|
Бурдо
О.Г.
|
37
|
Модель
управления эффективным
использованием энергии
в городе
|
Научно - практическая
конференция"Энергосберегающие
технологии в строительстве и
архитектуре"
Еврогород 2004, 12 марта
|
Бурдо
О.Г.
|